Frihelg

Hei ♥

Denne helgen har jeg hatt fri fra jobb og storkost meg med snasket mitt. 
På lørdag ville Remy ha Adrian på overnatting, så da dro jeg på en innflyttingsfest i Oslo, men dro hjem tidlig sånn at jeg skulle være uthvilt til Adrian kom tuslende inn på søndagen. Hyggelig å komme seg ut av huset og gjøre noe annet, men merker jeg er litt mer "mamma" enn resten. Opptatt av å komme meg hjem i god tid og tenker mest på hva jeg og Adrian skal finne på dagen etter. På instagram kan dere se bilder fra kvelden @elinerisvik 
Hadde ikke med meg mitt dyrebare kamera, og siden telefonen min har klikket, så får jeg ikke bildene inn her :) 

I går var det jo farsdag, så da ble det en kafètur med Adrian og Remy. Adrian kjøpte skinnhansker og sjokolade til Remy og begge ble veldig fornøyd. Adrian spesielt, for han klarte å rappe til seg et av kindereggene til pappa.

Nammis.

Ble for mye sjokolade, så Adrian viste stolt frem bollemagen han hadde laget.Nå skal jeg på jobb og baker kaker for denne uken og neste. På lørdag drar jeg jo på jobbtur til Madrid, så må fylle opp lagrene på jobb.

Ha en flott dag ♥

Én kommentar

Silje

12.11.2012 kl.19:52

Han er jo så FLOTT :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits