Vår

Hei ♥

Julen nærmer seg og ikke alle, særlig barn, gleder seg ikke like mye. Mange familier har alkoholproblemer og i julen kommer desverre mange frem. Jeg har selv vokst opp med en pappa (verdens beste, smarteste og snilleste pappa i hele verden, men som ble litt overarbeidet. Hvil i fred ♥) med alkoholproblemer, så denne saken er nært mitt hjerte. Jeg fikk en forespørsel om å prøve en ny alkoholfri drikk fra Vinmonopolet og det sa jeg ja til meg en gang. Dette er et utrolig viktig tema, og bra noen prøver å utvikle de alkoholfrie alternativene slik at folk faktisk kjøper de på grunn av smak.
I dag fikk jeg vareprøvene på Vinmonopolets nye satsing, Vår. De vil øke satsingen på alkoholfri drikke spesialutviklet for ulike typer mat. Vår er fruktmos temperert som rødvin og de har laget forskjellige varianter til forskjellig mat, akkurat som vanlig vin. Målet var å lage norsk fruktmos som først og frmst skulle være et alkoholfritt alternativ som drikke til mat. Som vin skal de lysere variantene servesen avkjølt, mens de røde bør oppbevares som rødvin og serveres med en temperatur på 16-18 grader. 

Jeg fikk en nydelig eske med to flasker oppi. Vår Eple og Rabarbra og Vår Eple, Kirsebær og Aronia. Jeg likte eple og rabarbra best...tror jeg...De smakte helt fantastisk og jeg håper, håper at mange vil prøve disse og kanskje revurdere det siste glasset med rødvin på julaften. Jeg skal kjøpe disse i julegave til mange og en hver, for det er jo nydelige flasker og er jo også et kjekt alternativ til drikke "dagen derpå" om man ikke vil gi opp vinen sin.

31. mai vant også Vår «The Superior Taste Award» og hvis dere smaker på de, så skjønner dere hvorfor. 

Bra initiativ, polet!

Ha en flott kveld ♥

 

 

4 kommentarer

S

12.11.2012 kl.19:35

Alkohol har ingen ting med julefeiring å gjøre!

Jeg støtter såå akkurat det. Er så mange barn som sliter og som ikke får det beste ut av julen.

Julen er spesiell for mange mennesker og er ikke så idyllisk som folk skal ha det til.

Stå på Eline og jeg synes du er en flott mamma for gutten din og lille frøkna som er i himmelen <3

Silje

12.11.2012 kl.19:51

Er så enig!!!! Denne skal jeg prøve, og det passer meg jo så ypperlig med slike tips nå når jeg går gravid :) Så takk for tips snuppa:)

Hegeslilleboble

12.11.2012 kl.20:33

Så fine flasker og gavepakning! Smart gavetips! Jeg har ikke hørt om det før, men nå kan det hende de lurer seg under noen juletrær her også. Takk for tips!

12.11.2012 kl.23:19

De er knallfine!

Og jeg har smakt en rød slik (husker ikke helt smaken), men den var kjempegod!

Veldig kjekt for oss med ungdommer i hus, her må en være heeeelt fri for alkohol hver eneste helg, vil alltid kunne komme kjapt til unnsetning om det skulle skje noe med ungdommene våre:)

Men likevel kjekt og kunne drikke godt til maten:)

Ha en fantastisk flott kveld !!

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits