Cake Pops

Hei igjen ♥

Jeg rekker å slenge med innlegget om desserten vår også, før klokken slår og jeg skal ut på verandaen. Høres veldig stusslig ut, men jeg har faktisk hatt en så fin dag med Adrian og angrer ikke på at jeg takket nei til fest og feiring. Det er jo han jeg helst vil gå inn i det nye året med :) Og selv om han sov, så er det nå raketter overalt, så han sover ikke lenger.

Jeg har da laget cake pops som en alternativ dessert til kvelden. Jeg skal lage det på bursdag til Adrian, og har aldri gjor det før, så tenkte å prøve det ut i dag.
Har lest litt om hva folk bruker og bestemte meg for å ta en god del tips fra passion4baking og så lage en egen Eline vri.

Jeg lagde kakene utifra vaniljecupcakes røren min som jeg elsker. (Den ligger her på bloggen under oppskrifter) Jeg blandet så halve røra med sjokoladebiter og vaniljekrem og den andre med bare vaniljekrem. Så lagde jeg små kuler jeg la i frysern. Etter 15 minutter tok jeg de ut og stakk pinner i alle. Jeg dyppet først pinnene i smeltet, hvit sjokolade, så de limte seg fast. Deretter tilbake i frysern og etter 10 minutter til, tok jeg de ut og dyppet de i smeltet sjokolade. Noen i melkesjokolade og noen i hvit sjokolade. Deretter strødde jeg pynt på og satt de til tørk. Litt vanskelig å finne et egna sted å tørke de, men jeg fant ut at å sette de mellom rillene på en rist, fungerte veldig bra.

Dette er veldig enkelt, og man kan jo lage med hviken som helst smak, men det tar litt tid. I Adrians bursdag skal jeg blande blå og grønn konditorfarge i hvit sjokolade, så det blir ordentlig guttekaker og ta marsmallowsfondant over noen. 

Slik ble i hvert fall dagens pops. Syns de ble ganske søte og de smakte kjempegodt! (Dog, det holder med en...to...for det var ganske søtt. Mulig jeg skal roe ned litt på vanilje essensen neste gang)

 Da ønsker jeg dere på nytt et riktig godt nyttår ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits