Nytt år, Nye muligheter

Hei ♥

Da var enda et år forbi. Denne gangen har jeg ikke satt meg en haug med håpløse mål, jeg aldri fullfører, men jeg prøver heller å endre hele tankegangen min. Dette året skal, over all, bli et bra år. Jeg skal gjøre mitt for å få skvist ut alt positivt av hver ting jeg kan og få et bra år.

Det startet med at barnehagen åpnet igjen! Wuhu. Jeg elsker å ha fri og være med Adrian, men siden han har vært syk og innestengt en uke i strekk, så merker jeg at 50kvm er veldig lite, og at Adrian har veldig mye energi. Derfor var det perfekt for både mor og barn, at duracellkaninen fikk boltre seg i barnehagen igjen, når han endelig er frisk og jeg kan redde hjemmet vårt.

Jeg og Ladis har vært på shopping etter barnehagen og fått kjøpt oss nye tepper og ny telefon. Tepper, ikke en nødvendighet, men vil ha, og telefomn var veldig nødvendig. For de av dere som faktisk prøver å få tak i meg, så vet dere at det ikke alltid går. Fra og med 11. januar, kan jeg ikke lenger skylde på telefon, så da er jeg fult tilgjengelig igjen (alt med måte)

Teppene ble, som nevnt tidligere, kjøpt på Home & Cottage og jeg er veldig fornøyd. Jeg har jo så lys leilighet, med mange lyse møbler, så da syns jeg det blir så fint og mer koselige med mørke innslag. Da slipper man den sykehus/sterile følelsen. Ikke at det er sterilt her, etter Adrian ble turbo, but we try.

Skal vise dere bilder i morgen. Nå er det kveld i stua. Avslutter med Adrians Gangnam Style dans :)

video:dsc0556


{sletter den igjen snart.}

2 kommentarer

frk. Angell

06.01.2013 kl.00:25

HIMMEL noe så søtt!!!!!! Han er kjempeflink da!! Ser han har samme stilen til Mo på snurringa, med armen slik.. :p

Eline

07.01.2013 kl.20:20

frk. Angell: Tusen takk <3 Hehe, ja, den armen er morsom. Han følger liksom med på den :p

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits