Selvklebende kritt-tavle

Hei ♥

Jeg må bare dere med dere en genial ting jeg har funnet. Dere husker kanskje mine planer om tavlemaling som jeg skulle male ting med, så Adrian kunne tegne på. Jeg vet jeg har en del prosjekter, og noen tar litt tid, men i dette tilfellet har jeg funnet noe bedre.

E-ville.com selger selvklebende kritttavler. Link her. Det er tynne ruller man bare klistrer hvor som helst og så følger det med kritt. Jeg har klippet til en bit og hengt på kjøkkenet. Veldig greit som en huskelapp eller middagsforslags oversikt etc.

De kostet mye mindre enn tavlemaling koster og har mønster bak slik at det er lett å klippe rett. Dette var en super oppfinnelse som dalte ned i postkassen i dag.
Slik ble det hos meg. Her har jeg ikke skåret ferdig kantene, men dere ser i hvert fall hvordan det ser ut.Og så ser dere hvor tynn den er.I dag har jeg fri, så nå skal jeg og Adrian ut og gå tur og på kafè med en venninne og sønnen hennes.
Halleluja, deilig med fri! 

10 kommentarer

Linn

05.01.2013 kl.14:34

Den var jo kjempe kjekk!!

Håper du og skjønne gutten din har det bra og koser dere i helgen <3

Anita

05.01.2013 kl.15:16

Så genialt Eline! :) E-ville sier du? Er det en finsk side opprinnelig? Vet du også om krittavlen er lett å få vekk etterpå? Mange spørsmål fra ei nysgjerrigpetra ;) Håper dere koser dere i helgen <3 klem :)

Eline

05.01.2013 kl.21:08

Tusen takk, Linn :)

Anita, den er lett å få av igjen. Merkelig nok så sitter den godt, men kan rives rett av også. Den er jo laget for å kunne settes på/av alt underlag :)

Finsk, ja :) Men på kommer fra hong kong, for hele pakken er full av asiatiske tegn.
Her er direkte link: http://www.e-ville.com/en/221-school-and-office-supplies-stationery/6583-self-adhesive-blackboard-board-5-chalk.html

Jeanette

05.01.2013 kl.21:37

Oooh, takk for tips! Har prøvd å finne ut hva slags tavle jeg skal ha, både til vesla og meg, en stund nå. :) Er det lett å vaske av krittet etterpå? Er noen tavleløsninger der det sitter igjen så mye, at det alltid syns igjennom til det nye man skriver.

kristin solem

07.01.2013 kl.07:50

:) Lurt! Så stilig det ble :)

Godt nytt år Eline! Håper julen har vært fin, og at 2013 har startet bra!

Håper det blir mer aktivitet fra meg dette året! Jeg følger med, selv om jeg ikke lar høre fra meg :)

God ny uke! Klemmer

Eline

07.01.2013 kl.20:21

Jeanette: Vaskes av kjempelett. Ingen merker igjen, så lenge man bruker bittelitt vann. Og om den blir slitt, så er det så mye i en rull, at man evnt kan sette opp en ny :)

Eline

07.01.2013 kl.20:23

kristin solem: I lige måde :) Jeg er innom mange blogger hver dag, men rekker ikke alltid å kommentere. Busy hverdag! Håper dere har det fint <3

Mimmi-Leone

07.01.2013 kl.23:46

Veldig stilig, likte så godt sommerfuglene1

Har du lyst på en tur til Gave og Interiørmessa nå i januar, ta turen innom bloggen min.

Glade dager til deg!

Klem fra Marianne

Arthur Olafsen

27.01.2013 kl.21:50

Selvklebende kritt tavler selges også på norske www.prosal.no . Gunstig pris i tillegg.

Eline

28.01.2013 kl.13:25

Arthur Olafsen: Flott tips. Jeg kjøpte via groupon på den siden jeg skrev, så fikk de for nesten ingenting, men tilbudet var over da jeg fikk de og blogget om de, så da visste jeg ikke om noe billigere.

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits