2 års solskinnsbolle

Hei ♥


Adrian hadde en super dag i går. Først fikk han kake på kafeen med oss og besteforeldre. To stykker gulrotkake gikk rett ned, samt en kakao og en kuli. "Bursdag, min, kakak" ropte han og pekte på mer kake. Han har nok blandet kake og gakk-gakk (and, på vanlig norsk), så derfor blir kake "kakak". To holdt, for vi skulle videre med bil, og ville unngå gulrot-oppkast.
Deretter dro vi til Hurlumheihuset, uten los gamlos, og Adrian storkoste seg. Han kom inn, så seg rundt, så på meg og ga meg et sånn "Er alt dette til meg, mamma? You shouldn`t have..." -blikk. Han løp rundt, klateret og kastet baller. Det gikk nesten perfekt, helt til han skled på sokkene sine og slo seg skikkelig hardt i gulvet. Det la en liten demper på leken, men litt fortumla tasset han så videre og trøkka 7 små baller opp i hendene på en 6 måneder gammel jente. Hun skjønte ikke hva som foregikk, men tok pent i mot ball etter ball. "Så, så, ta en ball" sier Adrian og gir en ny. Jaja, bra han lært seg å dele i hvert fall. Mens den lille jenta lå og badet i baller midt på gulvet, gikk en blid og fornøyd Adrian bort til syklene og syklet tredve runder rundt banen før han sa seg ferdig med lekingen.Barnebursdag og større selskap skal det bli, men må utsette det littegrann, slik at vi kan være et sted med litt større plass. Familiene har blitt store de siste årene med så mange nye barn, så må prøve å legge det til et sted med minst mulig nips og knusbare ting, og mest mulig løpe-areale.

Jeg er så utrolig glad i og stolt av min lille gutt. Når han ble født turte jeg aldri å planlegge noen fremtid, for jeg var så redd han skulle dø. Jeg benyttet meg aldri av salg for å kjøpe klær til neste sesong, for jeg var redd jeg da ville trigge noe som gjorde at det ville skje noe med han. Det har vært tungt, for jeg har hatt den frykten at jeg kommer til å miste han, men nå har han fylt 2 år og den angsten for å miste han dabber mer og mer av. Nå nyter jeg bare hver dag med verdens beste, lille, gode gutt ♥ 

3 kommentarer

Silje

15.01.2013 kl.09:05

Åh så tida flyr!! Og så stor gutt Adrian har blitt :) Hørtes ut som han har hatt en knall dag ihvertfall:) Selv om jeg ikke har mistet, så kjenner jeg til tankene dine om frykten å miste. Innimellom kjenner man godt på kroppen hvordan det er å være mamma- tenk å miste noe av det kjæreste man har? Det unner jeg ingen!

frk. Angell

15.01.2013 kl.12:39

<3

Line

15.01.2013 kl.16:19

Ååå, for en fin dag!!

Helt perfekt ♥

Har nok vært tøffe tanker hos dere ja, men godt og høre at du slapper mer av i forhold til det nå:))

Ha en fin fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits