Escaping baby

Hei ♥

Har vært litt fraværende, men har være mye jobb og lite tid på kvelden, da min lille mann har funnet ut at han kan klatre ut av den nye sengen sin. Det er vel noe av det dummeste jeg har gjort på en stund, å bytte til denne sengen. Den er så fin og passer så godt på rommet, men at han kan klatre ut ødelegger alt. Han legges rundt halv syv-syv og kommer tassende ut i stua hundre ganger frem til ni. Det klikker for meg snart, for jeg trenger bittelitt alenetid på kvelden. Jeg er rundt masse mennsker på jobb og hjemme hver dag, så en liten time til meg selv og husarbeid, hadde vært jævla kjekt.
Første og andre natt gikk supert, men så fant snasket fort ut at denne sengen var betydelig lavere enn den andre. Dag tre kom han ut fjorten ganger. Siste gangen hørte jeg noe klikking og så kom ladis inn i stua i mine høye hæler som han fant i skoskapet i gangen. Da var jeg utslitt, men kunne ikke gjøre annet enn le. Jeg ba da den lille jenta mi gå inn og legge seg igjen, og han innså slaget var tapt. Drag-show var hans siste påfunn for å forbli våken, men nå skal jeg søren meg stå på mitt.Så sånn går dagene her.
Uken er fullpakket med jobb, men neste helg er det fri, så da skal vi jaggu finne på noe gøy. I morgen kommer de nye lysene til rommet til Adrian, så skal vise dere hvordan de blir.

Nå leder jeg i avstemming for "Årets mest inspirerende mammablogg", så jeg håper dere vil hjelpe meg med å dra det i land. Det hadde vært fantastisk gøy å vinne ♥ 

Ha en flott kveld ♥ 

4 kommentarer

Annette

28.01.2013 kl.08:47

Vi la også vår gutt i stor seng da han var litt over 2 år, det tok en uke eller 2 her før han vågde å gå ut av sengen. Men da han først fant ut av det, så holdt han på slik som Adrian. Du får tenke på at du må ta den kampen der før eller senere. Trøsten er at de gir seg etter en stund, det er vertfall erfaringen her. Dersom du gir opp nå blir det bare tyngre å ta det senere og han vinner, så stå løpet ut ;)

Eline

28.01.2013 kl.13:26

Annette: Sant det :) Skal holde kampen gående, men i går slo han leppa si så han begynte å blø da han skulle stikke av, så får håpe han gir seg snart, stakkars

Ingrid

01.02.2013 kl.22:05

Tror du små barn er roboter som kan puttes i seng fordi mamma har hatt en slitsom dag på jobb og trenger egentid? Kanskje han ikke er trøtt før kl. 21? Vil være sammen med mamman sin litt lenger?

En kamp mot sine egne barn synes jeg høres merkelig ut.. Men vi er forskjellige..

Eline

02.02.2013 kl.14:13

Ingrid: Det er ikke akkurat en kamp vi har her, men jeg vet av erfaring at når han legger seg for sent, våkner han altfor tidlig og er sutrete og grinete i barnehagen hele dagen. Jeg kjenner mitt eget barn og det har da ingenting å gjøre med at jeg ikke vil være sammen med han. Det er fordi jeg vet han trenger de timene. Og resultatet av dette, ble at han stod opp klokken fem dagen etter!
Jeg syns det er veldig deilig å kunne ha en time på kvelden hvor jeg får gjort klart alt til dagen etter, det er ikke sånn at jeg låser han inne så fort han kommer hjem og sitter på sofaen og lakker neglene fordi jeg ikke vil være sammen med han. Jeg har prøvd å få barn i fire år og mistet tre av de, så tro meg, jeg vil være sammen med barnet mitt!!!
Og dette innlegget var ikke seriøst ment i den forstand, mest for moro skyld.

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits