Sykdom

Hei ♥

Nå er det en bitteliten stund siden sist, men her har det vært sykdom i lang tid. Veldig slitsomt for både pasient og mamma. Ingenting blir gjort, bare sofakos, varm drikke, kalde kluter og barnefilmer. Vel, er det ikke sånn det skal være? Vet mange blir irritert hvis det er lange pauser (skjønner det altså), men tror jeg hadde fått flere reaksjoner om jeg sa at jeg hadde låst Adrian inne på rommet sitt, og jeg satt i sofaen med et glass vin, månedens interiørblader og pcn klar for blogginnlegg. Jammen tror jeg at jeg har gjort rette prioriteringer.

 som førte til en tur ut i Tigerstadens gater. Men i helgen kom Adrian seg veldig og skulle være på overnatting med Remy. Da hadde jeg tid til litt sosialisering og dro til Oslo til en venninne som resulterte i en bytur og en sen buss hjem.

Veldig hyggelig med litt venninnetid, merker det har dabbet veeeeldig mye av. Men blir jo litt sånn når man blir "voksen" i tilværelsen sin. Jobb, barn, leilighet etc. Det er for få timer i døgnet til å gjøre alt man vil, og da er selvfølgelig den lille huleboeren min først i rekka.

I dag har jeg og min søster vært i Sverige, så nå skal mat pakkes ut og vaskemidler på plass.
Ha en flott kveld, alle sammen ♥

2 kommentarer

Stine

18.02.2013 kl.20:33

Huff, slitsomt med sykdom! Her har det vært av og på med sykdom i 2 uker og jeg gleder meg til å komme meg ut av huset kjenner jeg

kristin solem

20.02.2013 kl.10:30

Hei :) Ville bare stikke innom og ønske deg en fin dag :) Håper lillemannen blir helt frisk, og at resten av vinteren blir sykdomsfri! :) En sjelden bytur er balsam for sjelen! :) Vi må bare nyte det når det skjer :)

Klemmer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits