Ny leilighet: interiør edition

Hei igjen ♥

Jeg, som vanligvis legges i nitiden, har lagt meg til en uvane ved å være våken lenge. Ganske så dumt, for Adrian våkner like tidlig. Resultatet blir litt mer klesvask gjort på kvelden, og litt mer poser under øynene om morgenen.

Nå har innflytting tatt litt tid, på grunn av sykdom og utvasking av gammel leilighet, men vi er godt i gang. Kjøpt en del nytt, har jo allerede vist dere sofa og seng til Adrian. Det er så rart, vi hadde alt vi trengte i den forrige leiligheten, men nå mangler jeg liksom alt. Vil ha alt nytt, men det går jo ikke. Spisebord var i hvert fall viktig. I den forrige leiligheten var det ikke plass, og jeg syns det er et viktig møbel. Der spises det, tegnes det, betales det regninger, prates og slappes av. Jeg vil ha et stort bord, og det har jeg fått. Bordplaten veien åtti kilo, så bordplass er det!

Jeg har kjøpt dette bordet fra Bohus. (Viser dere enkeltmøblene nå, og totalbilder så fort alt er på plass. Gi meg ett par dager)

Bordet kommer jo ikke helt frem i sin helhet. Her ser det ut som et lite piknik bord, men er massivt og lekkert i virkeligheten. Litt dyrt, men hvert det. Slenger med et bilde av hvordan Bohus har stylet det. Her blirdet nok litt lysere da stolene mine skal være hvite. Men, mot høsten er dette fiiine farger.Ja, nettopp, ja. Hvite stoler med en toåring. Jeg vet det er en risiko. 4 stoler er bestilt, men ikke ankommet enda. Også dyre...men vil ha de! Har solgt kjøleskap og vaskemaskin fra den gamle leiligheten, så har foreløpig ikke brukt aaaaltfor mye penger. Disse er fra Living. Vil egentlig ha en benk på ene siden og stoler på andre, men det må jeg ta etter hvert. Drømmebenken er litt for dyr. Har ikke spart opp flere hundre tusen enda!Og sist, men ikke minst. Nytt sofabord. Var jo så glad i mitt gamle, men det er altfor stort, så det skal selges.
Her er det nye, også fra Bohus. Ser litt stusslig ut her, men vil bare vise dere alt for seg selv først og så skal dere få se det sammensatt og hvor fint det (forhåpentligvis) blir da. I virkeligheten (som jeg konstant sier, men det er faktisk stor forskjell fra katalogbilde og virkeligheten) er treplatene gamle planker i ujevne størrelser, fargen er ikke gul og beina er massivt sort jern, men ganske tynne. Passer veldig fint til den enkle sofaen og sølv lysestaker og glasskrukker.


Innser at dette så litt rotete ut, men sammen med resten jeg har, blir det bra.

NÅ, skal det soves.

Én kommentar

Line

15.06.2013 kl.08:54

Så fine møbler ELine:)

Elsker begge bordene, heldige du!!

Flink er du, gleder meg til og se det i din leilighet ♥

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits