På vent. Igjen.

Hei ♥

Her har vi virkelig ikke flaksen med oss. Vanligvis er jeg veldig effektiv når vi har flyttet, pakket opp alt og fikset klart det som måtte fikses veldig fort. Denne gangen er det lang levering på møbler, malerne kan ikke komme som avtalt og Adrian ble sendt hjem fra barnehagen (to dager etter han var tilbake etter å ha blitt frisk fra adenoviruset) med vannkopper! Problemet er bare at jeg ikke tror han har vannkopper. Han har noen prikker, men jeg tror det kommer av mygg og knott etter en helg på Hallangen. Han klør ikke og er ikke dårlig. I barnehagen var de sikre i sin sak, men dette kan umulig være vannkopper, vel. Han har bare noen småprikker og INGEN kløe. Vet noen ikke får så ille tilfeller av vannkopper, men dette må da være for godt til å være sant? Med andre ord er det vanskelig å få gjort ting. Jeg er tilbake i jobb, men må være hjemme for Adrian har barnehage-forbud. Tror jammen vi må gå til en lege, for ingen vits å være hjemme i to-tre uker om han har myggestikk!

Det begynner å komme seg her, men jeg vil gjerne vise frem etter jeg har malt og fått opp alle møbler. Hater å vise frem halvferdig arbeid. Spisestolene fra Living tar 9 uker å få! Jeg lurer nesten på om jeg må avbestille de, for det er for lenge å vente. Jeg bestilte også denne benken, for vil gjerne ha sittebenk ved bordet. To stoler på ene siden og benken på andre, men den tar også 9 uker nå. Det er over to måneder. Skikkelig kjip telefon å få. Produsentene har tre ukers ferie...vel....det er det man har tilkallingsvakter for!! Alle kan vel ikke ta ferie samtidig?!

Jeg har bestilt den i kritthvit, for da er den samme stoff og farge som stolene. Det er disse jeg virkelig vil ha, men 9 uker tror jeg kanskje ikke går altså...Har ikke funnet noe annet med kort leveringstid som er i nærheten av disse :(


 

Så nå sitter jeg her. Et barn i karantene fordi han (ikke) har vannkopper. Møbler som er på sommerferie og malere som ikke kommer. Hadde tenkt å tilføye noen velutvalgte banneord her, men jeg skal late som Adrian er tilstede og ta meg sammen.

Ha en flott kveld og si gjerne ifra om dere vet om noen fine spisetuebenker eller stoler i denne stilen ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits