Bedroom Sneak Peek: Smådetaljer

Hei ♥

Soverommet mitt er ikke ferdig. Alle veggene skal strippes, legges nye plater på (slik at de blir helt rette) og males. Det samme skal gjøres med Adrian sitt rom. Dette tar tid, og koster mye penger, og siden det bare er av estetiske årsaker, har jeg valgt å utsette det litt. Jeg klarer meg fint med litt bulkete vegger, men slikt irriterer meg i lengden, så det skal fikses.

I mellomtiden driver jeg og bestemmer hva jeg skal ha der inne. Jeg har aldri hatt et sååå stort soverom før, så har plutselig plass til masse møbler jeg aldri har hatt. Jeg vurderer å kjøpe en stor, gammel stol og trekke om. Samt sette inn hyller og nye nattbord. Alt til sin tid, så viser dere stykkvis etterhvert som jeg blir ferdig.

Så, derfor startet jeg med det jeg skal beholde! Soverommet har et nytt, gigantisk innebygd klesskap. Oh, heaven on earth. Jeg har klær på hver side og sko og vesker i midten. Mine designerting har fått egne hyller og skuffer, mens resten er dyttet litt lengre bak. Upsi, forfengelig...

Her er de to øverste hyllene Louis Vuitton sine. Under der er det Michael Kors og Marc Jacobs. Mulberry ligger i skuffer. Syns det er pene ting, så de pynter opp rommet litt. Skoene som ikke er i skoskapet i gangen, står i tre hyller over veskene. Veldig oversiktlig og greit.

Jeg vet ikke hva Louis i andre hylle driver med. Ser gul ut og har lagt seg ned, men det får så være. Han er tross alt eldst.Småvesker og lommebøker, har fått egne skuffer. Aah, jeg elsker å ha så mye plass. Endelig! Etter flere år på 50 kvm og to Ikeakommoder.

Min andre lidenskap er smykker. Eller er kanskje min femte? Vi har klær, sko, vesker...alt av interiørting...vel, dette er også noe jeg horder.Elsker Dyrberg Kern, og har veldig mange smykker derfra, samt dette smykkeskrinet. Rommer utrolig mye!

Prøv å få løs et kjede herfra, du! Da henger det med tre-fire andre små sigøynere.Nå skal det soves. I morgen er det (altfor) tidlig opp for jobb.

Ha en flott kveld ♥ 

2 kommentarer

HildeM - lykkelig med liten

08.08.2013 kl.19:40

Så masse lekkert! Jeg er også veldig glad i smykker og vesker, og syntes den rosa LV veska di var veldig lekker! Vurderer også å kjøpte den :)

Klem fra Hilde

Eline

11.08.2013 kl.00:09

HildeM: Ja, den elsker jeg, og veldig få som har den fargen, så da blir den litt mer unik. Syns det var litt dyr, men de pengene hadde gått til noe annet jeg ikke hadde kunnet satt fingern på nå, så ja. Min unnskyldning hver gang jeg kjøper noe dyrt :p

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits