Kjøkkenmaskin: Duellen

Hei ♥

Vi har hatt travle dager med jobb, barnehage, søskentreff og alt som hører med til hverdagen. Nå er vi hjemme etter en helg med farting rundt omkring og Adrian ligger og sover.

Som dere vet, har jeg lenge vurdert å kjøpe meg en Kitchen Aid kjøkkenmaskin. Den rooosa. De er så lekre, men jeg har stått og vippet mellom Kitchen Aid og Kenwood.
Personlig syns jeg Kitchen Aid maskinene er estetisk penere, men Kenwood kommer som regel best ut i test og har lengre levetid. Jeg har forhørt meg med flere som bruker disse maskinene til storproduksjon, og de fleste som da har prøvd begge maskinene, velger å bytte til Kenwood etter en periode eller beholde Kenwood fremfor Kitchen Aid.
Eneste fordelen med Kitchen Aid er at bollen er større enn på Kmixene, og de er litt penere. Men, jeg har valgt en maskin som er mer stillegående, lang garanti og ikke å se på alles kjøkken (enda). Nå har jeg en litt mer spesiell maskin og den pynter fint opp på kjøkkenbenken. Mulig jeg blir drittlei fargene, men den fungerer utrolig bra og gleder meg til å bruke den fremfor den slitne mixmastern jeg har dratt med meg rundt siden jeg flyttet hjemmenifra.

Jeg syns også de ensfargede er superfine, men de har den børstede gråfargen nede, og jeg liker den glinsende grå/hvite bedre. Håper ikke jeg angrer!
Nå faller snart de siste bitene på plass i kjøkkenet vårt. Venter på en kaffetrakter (da min gamle tok kvelden for noen måneder siden) og så er jeg fornøyd. Snart brukt opp oppussings-pengene jeg har spart opp, så nå må jeg la resten være til bad og soverom.

Håper dere får en flott kveld ♥

2 kommentarer

Line

20.08.2013 kl.21:52

Sikkert vledig bra den der!!

Og så kul den var:)

Jeg har KA, og er ikke kjempefornøyd med den egentlig, men den er fiiin og se på, hehe:))

Vigdis

21.08.2013 kl.11:51

Denne var råfin! Jeg elsker fargene! :) Og du kan jo sette den overalt siden den matcher uansett :P

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits