Dødfødsel

Hei ♥

Nå har det blitt mye oppstyr rundt hun bloggeren som hadde en dødfødsel. Det er så tungt å lese og jeg får så vondt av dem, jeg vet så godt hvordan den skuffelsen og sorgen er. Det er da jeg setter ekstra stor pris på det jeg har og da jeg tenker ekstra mye på hun vi har i himmelen. Slike ting skal ikke skje, men etter vi opplevde dette, har jeg skjønt at det skjer med fler av oss. Man får litt angst mot det å få barn. Neste gang jeg eventuelt blir gravid, blir det min femte graviditet! Fire graviditeter har jeg bak meg, men bare ett barn, det gjør at man føler oddsen går litt imot en. Jeg har i det siste tenkt mye på at jeg vil ha ett barn til, Adrian skal få søsken, men samtidig er jeg redd. Det som skjedde med oss, kan fint skje igjen, og ingen kan garantere det motsatte. Streng oppfølging hjelper, men det kan ikke forhindre det fullt og helt. Men, nå vet jeg også at det går, det har gått, selv om det nesten gikk galt med Adrian også, så da må man bare prøve igjen. Jeg vet hva jeg kan gå til, jeg vet hva det verste utfallet blir, og verre enn det har vært kan det ikke bli. 

I forbindelse med at jeg gjerne vil at Adrian skal få søsken, så skal jeg i et møte på Rikshospitalet i forkant. Jeg skal ikke føde på Fredrikstad igjen, og har avtalt med Riksen. Jeg trenger en plan. Noe å forholde meg til. Med to spontanabborter, en dødfødsel og et hastekeisersnitt som nesten gikk galt, vil jeg gjerne forebygge på alle mulige måter jeg selv kan og tror det vil bli mye mer betryggende neste gang jeg skal få barn. Dette er jo ikke snakk om at jeg skal ha barn igjen nå, men jeg vil at den dag snart skal komme, og da må jeg vite at noen hjelper og jeg føler meg veldig mye tryggere med flinke overleger som passer på meg.

Tankene mine går til de stakkars foreldrene som sitter igjen etter tapet av barnet deres, jeg ønsker dere alt det beste, og jeg holder ekstra godt rundt han lille mannen jeg har vært så heldig å endelig få ♥

Ha en flott kveld, alle sammen ♥

9 kommentarer

Lone

07.09.2013 kl.19:41

Utrolig trist og lese :-( er mamma til to jenter selv, og kan ikke forestille meg hvor vondt det må være :-( sender deg en klem !

mari

07.09.2013 kl.19:50

<3

Helene Taaje

07.09.2013 kl.19:57

Uff, jeg blir så lei meg når jeg leser om dere som har mistet barna deres... At dere reiser dere opp igjen og overlever er helt utrolig! Krysser fingrene for deg i framtiden :-)

Anne Lise

07.09.2013 kl.20:08

<3 Skjønner godt at du trenger en plan! Så flott at du allerede nå kan dra i møte med Riksen :) Håper dere finner en god løsning slik at du ikke trenger å gå gjennom et svangerskap å være konstant livredd for at det skal gå galt <3

guttemamma

07.09.2013 kl.21:10

Eline!

Leste det i går.., utrolig sterkt. Og du vet jo hva hun snakker om, dessverre:-(

Kjempebra at du er så bevisst på hvordan du vil ha det videre!!

Fra det ene til det andre....

Er det ikke FIN...! Ser jo at du har en vakker samling og:-)

Klem klem♥
Huff, synes du er utrolig sterk som skriver åpent om det som er så vanskelig. Jeg hadde nok aldri klart det.

Stor klem til deg.

Tine - KONKURRANSE

09.09.2013 kl.12:52

Veldig flott blogg du har laget! :-) Jeg blir veldig inspirert når jeg besøker denne. Men du! Jeg har akkurat blitt med i en fantastisk konkurranse hvor du kan vinne en reise! Vil du ikke være med du og?

Mariann R

15.10.2013 kl.21:39

Er så forferdelig trist å lese om de som mister sine barn. :-(( har selv hatt SA, men veldig tidlig i svangerskapet. Men jeg blir litt redd med tanken på å bli gravid igjen. Ingen skal måtte gå igjennom å miste sine kjære små :-(( <3

Eline

16.10.2013 kl.08:49

Mariann R: Huff, det er fælt uansett hvor tidlig eller sent det skjer. Forferdelig at det skjer med så mange. Heldigvis er ikke dødfødsel like vanlig.
De sa jo til meg på sykehuset at folk må ha 3 spontanaborter før det anses som uvanlig og noe feil, så noe kan bare ha kjempe uflaks. Håper du prøver igjen <3

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits