Nytt: Interiør

Hei ♥

Nå har jeg mekket og skrudd og endelig er macen opp og gå. Skal være litt mer påpasselig med barnehender fremover. Føler meg ganske så flink og har spart 2000 kr. Apple er nemlig ubrueklige etter 90 dager. Bare å ringe de og snakke med en som så vidt prater dårlig svensk, koster 359 kr, så da må man fikse selv. Etter ni forskjellig butikker, fant jeg endelig harddisk og vi er på nett igjen.

Og på disse få dagene bloggen har vært ute, har det blitt vinter her! Rim på bakken, lue og votter på Adrian og vinterstøvler funnet frem. Som alltid, må også huset få vintertrekket på. Min smak endrer seg jo, ubevisst, etter årstidene. Pastell, som jeg elsker om sommeren, blir byttet i sort, hvitt og jordfarger.

Soverommet er snart klart til å vises frem, men har ikke fått bildene og nattbordet enda, så vil vente til da.

I mellomtiden kan dere se de andre småtingene som jeg anskaffet vinterhuset vårt ♥

Lyshus fra Käler. Elsker de ♥
Vase fra Käler. En del som har disse nå, men passer så godt inn her i stua hvor det er så mye svart og hvitt.
 
Sengeteppe fra Hay. Kan brukes begge veier, så veldig kjekt for meg som går så fort lei av ting. Loove.

Nå er det bakedag her i huset. Brød og rundstykker til uka skal bakes og fryses, samt 100 kg klesvask. Juhu. Håper vi bare rekker første punkt på lista.

Snart kåres vinner av Lille Lam dress, og da kommer også en ny, super Give Away ♥

Ha en flott søndag!

Én kommentar

Line

20.10.2013 kl.18:36

Fiiiine ting:))

De finnes her i huset, noen av de:)

Ha en fin fin kveld ♥

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits