Nabby Babycall

Hei igjen ♥

Vi har vært så heldige å få teste Nabby babycall. Den har endelig kommet til Norge og vi er med på å teste og "godkjenne" produktet. Dette er noe helt annet enn dere har sett tidligere, tro meg. Denne lille saken kobles opp mot Iphone, Ipad eller Android og gjør at du kan følge med på hva barnet ditt driver med. Den har i tillegg blitt laget i samarbeid med tusenvis av foreldre, så den er tilpasset det behovet vi som foreldre har og sammensatt med tanke på hva vi savner ved andre babycaller.

Jeg fikk den for en ukes tid siden, og har testet den frem til nå. Vil vite alt om et produkt før jeg deler mine meninger med dere.

Først og fremst er dette en lekker, liten sak. Det ser nesten ut som et lite egg og den får plass i bukselommen din. Du får den i en liten eske, med ladeledning og snor til å feste den i.Den har display med batteritid, så du trenger aldri gjette deg frem til sånn ca når den slokner. Når den er fulladet (noe som faktisk bare tar 1 time), har den lille babycallen 70 timers levetid, så den holder mang et kafèbesøk! Man får heller ikke bekymringen om den er tom for batteri, for du får en påminnelse når den trenger lading, slik at man ikke trenger å sjekke den konstant.

Nabby på lading. Kobler den enkelt til Macen min og etter en time er den ready to go!Noe som er viktig for min del, er stråling. Det er sendere i alt vi omgir oss med, og særig når barna er nyfødte, er jeg veldig skeptisk til ting som står og sender ut stråling på barnet mitt. Et meeeget stort pluss med Nabby, er at den nesten ikke sender ut stråling fra babycallen. 0,08 mW sender den ut, og det er faktisk ny verdensrekord!

Rekkevidden på Nabby er 340 meter flat linje. Med andre ord, har du et stoort hus, trenger du ikke bekymre deg for at den ikke skal rekke fra ene enden til den andre.

Bruk. For meg er det viktig at en baycall er enkel å bruke og at jeg ikke blir sittende og lure på hva jeg eeegentlig har trykket på og stilt inn på. Nabby er utrolig enkel og appen du innstallerer på smarttelefonen din for å styre Nabby, oppdateres hele tiden og den får nye, geniale effekter.

Her er et skjermbilde fra min mobil, hvor dere ser appen.Man kan skreddersy den til sitt eget behov, og da slipper man masse unødvendig krims krams. Du kan feks navngi babycallen, for å gjøre den mer personlig. Du kan også være trygg på at du ikke får inn andres signaler på din enhet (stort pluss!) fordi den går over bluetooth med en spesiell teknologi. Lyden er heller ikke til å ta feil av. Om du ikke hører noe, sover barnet. Er det den minste lyd fra ditt barn, kommer det en veldig klar lyd, så man slipper å sitte musestille og følge med på grumselyder. Man kan også stille inn lydfølsomheten, så om barnet ditt ikke er av typen som uler ut (aldri hatt det problemet), så får du like klar beskjed fordi man da stiller inn følsomheten på Nabby på forhånd.

Nabby skrues på til den lyser grønt, og da er den klar til bruk. Så åpner man bare appen, og den kobles automatisk til babycallen din. Både mamma, pappa og besteforeldre kan kobles til samme Nabby, slik at alle kan høre om det skjer noe.
Deretter er den klar til bruk!


Så tok jeg et skjermbilde av telefonen når Adrian gråt på rommet sitt. Jeg får som sagt en helt klar gråtelyd i telefonen, og dette kommer opp. Ingen irriterende skurring man ikke kan tyde. Det er Adrian sin stemme.


Nabby kan dere kjøpe her, på Nabby sin egen hjemmeside, og de leverer den gratis på døren. Kjekt for busy småbarnsmødre! Og de er selvfølgelig også på Facebook, og her finner dere siden deres.

Jeg er strålende fornøyd og skulle ønske jeg hadde hatt denne fra starten. Jeg anbefaler den på den sterkeste og tror dere blir strålende fornøyd om dere kjøper dere en Nabby.

Ha en flott dag og om dere har noen spørsmål om babycallen dere føler ikke kom klart nok frem, bare spør meg :)

3 kommentarer

Marianne

28.12.2013 kl.10:34

Å, genialt! Jeg trenger ny babycall, liker ikke avent. Og denne var jo såå lekker og enkel. Takk for tips. Supert at du tester de så godt ut, da blir det litt enklere å vurdere kjøpet :)

Fin dag til dere :)

Lina J.

28.12.2013 kl.10:36

Denna var jo superkjekke og så lekker. Og deilig uten alle de ledningene som ofte gjør at de tipper og sånn. Denne må jeg vise til Henrik, mr gadget. Takk for tips :D :D

Linda

28.12.2013 kl.22:38

Denne sånn super kjekk ut:)

Ønsker dere en fortsatt fin romjul:)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits