3 år // Bildedryss

Hei ♥

I morgen er Adrian 3 år, og hans storesøster hadde vært 4. Tenk det! Jeg er 24 år, og plutselig er lille gutten min halvveis til skolealder. Tiden flyr, men samtidig kan jeg ikke huske hvordan hverdagen var uten Adrian. Jeg føler jeg alltid har hatt barn, selv om det bare har vært de siste årene. Han har vært med på mye, reising og flytting (to ganger faktisk, kjøpt to nye leiligheter etter han ble født) og mer artig skal det bli fremover!

Adrian har utviklet seg som bare det. Han snakker som en foss, klarer det meste selv og har fått den personligheten. Trassen har vært fremtredende den siste tiden og holder på å få fnatt til tider, men får bare håpe det er forbigående (og ikke som min lillesøster, som tydeligvis var i trassalderen til hun var 14. Mamma sa alltid "Ja, det er jo treårstrassen", "Ja, det er jo den tolvårstrassen" når hun snakket om henne) Det skal ikke skje med Adrian. Dette skal vare så kort så mulig, for resultatet av å være streng og konsekvent, skal ikke være en unge som er lik som de barna som får gjøre hva de vil. Yes? Det er lov å håpe.

Men, lillegutten min er 3 år. 3 år har vi vært i gjennom.

Han startet som en bitteliten gutt. 2475 veiden han, født 6 dager før termin. Det holdt på å gå galt under fødsel, for han hadde navlestrengen 3 ganger rundt halsen, så han ble tatt med hastekeisersnitt. Men, det gikk fint og etter 4 dager på sykehuset, fikk vi ta med lille knøttet hjem.

Første bildet av snasket.

Han gikk 6 uker uten navn. Vi ble ikke enige! Jeg ville han skulle hete Liam og Remy ville han skulle hete Henry. Så, da ble det Adrian. Da han var 6 måneder, ble han døpt.....

(Fortsatt ikke helt tilbake i before kroppen, hu mor, men sånn blir det. Reddet jo det hele ved å pakke inn flesket i en hvit cardigan. Jeez.)....og uken etter, dro vi til Los Angeles (var der en gang når jeg var gravid med han også, så andre turen hans til LA)
Gikk overaskende bra å fly i 18 timer med han. Tror ikke det hadde vært like greit nå!

Adrian på flyet til Los Angeles.

♥ 

...og flere reiser har det blitt. Både Ungarn.......og Tyrkia....

Og mye farting i Norge og Norden.


Han utviklet seg fort og lærte seg både å spise selv.......rote........og rydde....Og han elsker å være ute. Helt fra han var bebis, og nektet å sove innendørs. Han vil leke ute om det er snøstorm eller sommer.

Han er morsom, sta, egen, snil, empatisk, sympatisk, smart og min lille 3 åring ♥

Mamma elsker deg (vet han ikke leser dette, men rett skal være rett) ♥

 

10 kommentarer

Nina

12.01.2014 kl.22:49

Han er så søt!!

Gratulerer med morgendagen-kos dere masse:)
For en nydelig skjønnas <3 Det er godt forståelig at du er stolt! :)

♥ Lizbethosnes.com

Liv

13.01.2014 kl.07:58

Gratulerer, til både Adrian og mammaen :)

Anja Kirkeby

13.01.2014 kl.08:26

For en herlig 3-åring!! Om 2 uker har jeg en 3-åring også!! Hjelpes så fort tiden har gått - for 3 år siden satt vi med masse spørsmål på mammanett!! Føles ikke lenge siden! Kos dere på bursdagen!!

Hege

14.01.2014 kl.00:11

Oiii,her er det lenge siden jeg har vært innom. Så stor og fin gutt Adrian har blitt. Tida går så altfor fort. Masse gratulerer med 3 årsdagen til Adrian :)

Eline

24.01.2014 kl.21:18

Hege: Tusen takk <3

Eline

24.01.2014 kl.21:18

Anja Kirkeby: Tusen takk <3

Eline

24.01.2014 kl.21:18

Liv: Tusen takk <3

Eline

24.01.2014 kl.21:18

Lizbeth Osnes: Tusen takk <3

Eline

24.01.2014 kl.21:18

Nina: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits