Vel overstått

God kveld, folkens ♥

Feiringen av Adrian er vel gjennomført. Vi har ikke hatt et selskap enda, men det kommer. Storfornøyd gutt som er klar for smokkeslutt, bleieslutt og andre viktige avgjørelser. Han er 3 år, og voksen, sånn er det visst med den saken.

Og han er forøvrig ikke tålmodig nok til å bli tatt bilde av lenger. Han skulle lekesloss, så dette ble tatt mens grimasene klargjøres og han er klar for å ta mamma.Dagene flyr. Trassen kom som en gledelig gave på sengen da han fylte to (så er vel toårstrassen, treårstrassen og vel, når stopper det?) og den ser ikke ut til å gå noe sted. Jeg blir stadig irettesatt når jeg prater og mine regler er av null interesse for Adrian, store deler av tiden. Tålmodighet (som jeg tidligere har nevnt at er ikke-eksiterende hos meg) blir stadig satt på prøve, men jeg puster og biter ting i meg støtt og stadig. Ingen har vel eeeegentlig noen gang sagt at små gutter er fortryllende vesner som sitter og perler i en krok, så jeg kan ikke klage nå!

Men, vi storkoser oss mesteparten av tiden og jeg ville aldri i verden ha byttet ut det å være mamma for lille Adrianen min ♥

Mye spennende i vente her nå, må bare vaske noen klær, kaste noen små legoting og sove litt først ♥ 

2 kommentarer

Line

19.01.2014 kl.14:17

Gratulerer med fiiiiningen din:))

Han er så kul ♥

3 år er herlig... og ikke herlig, alt ettersom, haha:))

KOS dere !!

Eline

24.01.2014 kl.21:17

Line: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits