Smak // Forandring fryder

Hei søtinger ♥

Jeg vet, er fraværende. Vært så mye med jobb og snasket, så bloggen faller litt utenom. Det er kjipt, men hadde jeg vært hjemmeværende med et barn som likte å sitte og perle i flere timer, hadde ting vært litt enklere.

Hverdagen flyr avgårde og jeg merker det er styr med pendling, snø og trasse barn. Ja, jeg vet, dere driter i om ungen min er trass, men må få klage litt da. Og bruke det som unnskyldning.

Nå er jeg faktisk på jobb og planlegger varemesse jeg skal på med sjefen min i februar. Smak-messen i Lillestrøm 5.februar. Det blir gøy. Ny inspirasjon, handling og ideer. Tror det blir veldig spennende. NIL er med og samarbeider i år, så masse fantastisk interiør å se på.

Inspirasjonsbilder fra hjemmesiden:

Mye lekkert og annerledes.

Dette blir nok gøy!

Og, vet dere hva? Dere vet jo at jeg er meget utålmodig og vil ha alt gjort med en gang. Så, i går fant jeg ut (mens jeg satt i kø i Oslo) at jeg vil farge håret mitt brunt. Ja, det fant jeg jammen ut. Så da fikk jeg time hos en fantastisk flink frisør på Adam & Eva i Oslo, og nå er jeg mørk! Veldig uvant, men når man har lyst hår, kommer man ikke unna med så mye. At man har barn som bruker det som tau når han klatrer, eller river av store dotter når han faller, eller det faktum at det må alltid være nyvasket for å se så nogenlunde ut. Ja, alt dette gjør at valget ble lettere. Nå ser plutselig håret så sunt ut. Ingen ser at det burde vært klippet for fire år siden. Upsi. Legger ut bilder når jeg kommer hjem, så dere kan bedømme selv.

Dog, det er uansett for sent å snu. Men jeg er veldig fornøyd og veldig blakk, men who cares, håret mitt skinner, og ikek fordi det er fett og full av matolje fra jobb!

Kommer straks tilbake ♥

2 kommentarer

Linn

24.01.2014 kl.10:19

Gleder meg til å se deg som brunette :D Det kan jeg tenke meg du kler veldig godt! Masse god helg til deg og sjarmisen :)

Eline

24.01.2014 kl.21:17

Linn: I lige måde, søting :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits