Ny Hårfarge // Veldig forandret

Hei igjen ♥

Hjemme fra jobb og her er min nye hårfarge, som lovet. Jeg har tre forskjellige farger i håret nå. Mørkt, mørkt innerst, litt lysere i front og noen tupper, og en dus mellomfarge midt i. Jeg syns det var så fint med noe helt annerledes, og håret ser mye sunnere ut som brunt.
Mitt blonde (gule) hår, trakk til seg alt av forurensing og slikt, så det hadde et jevnt gulskjær. Selv om sommeren hjelper ved å gi det mer hvit-preg, hjelper det lite når det er sommer 14 dager i året her!

Så, slik er jeg nå.

€ Brown girl in the ring, la, la, la, la la €Klippet ikke noe av lengden, siden det ser sunnere ut når det er brunt, men ser det må klippes litt, ja.

Her har jeg tatt bilde med blitzen på Nikon, så da skinner det og ser litt sterkere ut i fargene enn det egentlig er.Litt redusert etter jobb, så beklager at jeg ikke ser så jævla fresh ut. Men, da fikk dere i hvert fall sett fargen.

Hva syns dere? 

6 kommentarer

amalie99

24.01.2014 kl.18:22

så fint :) tok en tur innom bloggen din for og ønske deg en fin kveld:)

Line

24.01.2014 kl.18:35

Kjempefint, og jeg syns du alltid ser jævla fresh ut jeg:))

Eline

24.01.2014 kl.21:17

Line: *Liker* :-*

Eline

24.01.2014 kl.21:17

amalie99: Tusen takk :) I lige måde :)

Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

24.01.2014 kl.21:27

Så fin du ble :) Jeg driver å veier for og i mot lys eller mørk selv om dagen ;P

Eline

28.01.2014 kl.21:37

Fru Jacobsen (@frujacobsenno): Tusen takk ?
Gøy med forandring, kjør på :D

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits