Must Haves: På Badet

Hei ♥

Jeg liker alltid å lese andres tips og triks, og syns det er morsomt å se hva andre har i skapene og hva resten av verden ikke klarer seg uten. Derfor tenkte jeg å lage noen innlegg om hvilke ting jeg trenger/liker/er avhengig av rundt om i huset. 

Jeg tenkte å starte med badet. Badet vårt er jo ganske så stusslig. Det skal totalrenoveres, men de 100 000 har jeg ikke fått spart opp enda. Vi gjør det beste ut av det, og det er jo koselig. De tingene jeg MÅ ha, og liker best, som befinner seg på badet, er følgende (Nei, skal ikke ta fire bilder av tannbørsten min i variende lys. Holder meg til de "ikke selvsagte" tingene som jeg bruker hver dag):

Hud- Ansikt♥

Renseprodukter må jeg bruke hver eneste dag, særlig fordi jeg lager mye mat hele dagen og står ved ovner og forskjellige oljer hele dagen. Det setter sine spor, så rens og skrubb er superviktig for meg. Jeg bruker utelukkende MD Formulations. Absolutt de beste renseproduktene, syns jeg, men liker ikke kremene.

Ansiktskremer har vært et evig søk. Jeg har prøvd alt fra 100 kroners kremer, til 1900 kroners kremer, men har tatt lang tid før jeg har funnet noe som passer min ekstremt sensitive hud. Til slutt, etter flere tusner ut av vinduet, har jeg funnet ut at det eneste mitt ansikt tåler, er A-derma fra apoteket. Veldig kjekt, siden de ikke koster mer enn rundt 200 kroner.

 
Øyekremen jeg bruker er fra Estee Lauder og den er helt super. Lukter apotek og faenskap, men utrolig deilig på øynene.

Hud- Kropp♥

I dusjen bruker jeg dusjsåpe fra Decleor.....

 

 ....og skrubb fra LÒccitane. Den koster veldig lite på flyplasser og er super!


Min elsk til Decleor er høy, og min favoritt for kroppen er denne. Litt dyr, men vel verdt pengene. Den har jeg alltid i skapet ♥


Sminke♥
Elsker min Louis Vuitton toalettmappe og den innholder det meste av sminken jeg bruker til vanlig. Er både uoversiktig og trangt nedi der, men jeg liker å ha alt der og ta den frem hver morgen.

Som dere ser, så er Chanel den absolutte favoritt innen sminke, samt Lancome. Men, når det kommer til mascara, sverger jeg til Max Factor. Der har jeg også prøvd det billigste og det dyreste, men finner ingen som passer meg bedre enn MF.

En øyenskygge, to øyenskygge, førti øyenskygger....Når det kommer til sminkebørster, er Dior sine helt fantastiske. De koster litt, men de holder i maaange år. Love them ♥

Hår ♥

Jeg har alltid vært fan av Joico, Redken og Kerastase. Men er mine hverdagsfavoritter som jeg alltid bruker er:
Verdens beste hårkur, Joico.


Og vidunderlig hårserum. Dette er perfekt til frizzy hår, samt før man skal rette det ut og lignende.


Utover det har jeg aldri produkter i håret. Håret mitt liker ikke produkter, bare silkeserum. Andre ting får meg til å se schwett og stiv ut i manken, ikkje braaa.

Siden jeg har jobbet fra jeg var 9 år, har jeg alltid hatt masse penger gjennom hele ungdomstiden og ung-voksen tid (så gikk ting til helvete da jeg kjøpte leiligheter og slikt), så jeg har brukt utrolig mye penger på hud- og hårpleie. Jeg har testet det meste, faktisk, og funnet hva som funker best for meg og min kropp. Mulig dere andre ikke er enige, men dette er i hvert fall mine uvurderlige baderomsfavoritter.

I morgen kommer "Must Haves" fra et nytt rom. Vi skal gjennom kjøkken, stue, soverom og barnerom, så stay tuned.

Har dere kommet til det punktet hvor dere har funnet deres favoritter, eller er dere sånne som bytter og bytter og aldri helt finner de rette tingene? 

3 kommentarer

Cathrine M.

13.02.2014 kl.21:30

Åå, så gøy å se hva du bruker. Syns alltid du er så fin i huden. Skal jammen snappe opp noen tips. Ha en flott kveld. Klemmer

Irene

13.02.2014 kl.22:08

Mange gode favoritter her, men som du kansje allerede vet så forsvinner MD ut av Europa, de har allerede stoppet bestillinger til butikkene så fort deg hvis du skal hanstre. Utenlanske nettbutikker er allrede tomme:/

Eline

15.02.2014 kl.16:21

Irene: What, what?!! Dette har jeg ikke fått med meg. Jeg elsker MD, de eneste renseproduktene som funker på min hud. Vet du hvorfor de skal slutte?

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits