Sykehus // Nye ferieklær

Hei ♥

Beklager mitt lange fravær nå. Det er frustrerende å sitte med mange innlegg klare, men ikke ha tid, eller mulighet til å ta seg tid til bloggen. Det endres nu!
Vi har hatt noen lange dager den siste uken/halvannen. Vi hadde en sykehusinnleggelse i familien, og visste ikke helt hvordan det ville gå. Det har heldigvis gått bra, og nå er pasienten hjemme og sprek som før.

Dagene har da gått med til jobb, og rett på A-hus etter. Lange kvelder, en sliten Adrian og en mamma som har jobbet litt mye, er en dårlig kombo.

Men, nå er hverdagen tilbake. Jobbingen har ikke minket, men bloggen er min andre jobb og må prioriteres. Om bare tre uker bærer det av sted til Spania. Jeg gleder meg utrolig mye til å få en ferie nå og Adrian klarer knapt vente. Hver morgen (altfor tidlig, vel og merke) når vi setter oss i bilen, sier Adrian: "Nå skal vi til Spania!" Sorry å måtte skuffe deg der, du skal i barnehagen. Men, snart er det Gardermoen vi kjører til og kommer oss ned til Guardamar, hvor vi bodde i to år, for en liten femdagers ferie. Og når man bor i vinterlandet Noreg, og sist vi brukte sommerklær var altfor lenge siden, må garderobene forfriskes. Mine klær kan jeg jo bruke sesong etter sesong, men Adrian vokser som ugress, og trenger nye klær. Som tidligere nevnt, elsker jeg Newbie Toddler og Hampton klærne fra Kappahl, og siden jeg er så heldig og får 30% på alt der, er Adrian en vandrende reklame for kleskjeden daglig.

Vi håper jo på sommer og sol i Spania, men helgarderer med litt småvarme klær også.

Dette er kjøpt inn til snask ♥ Shortsen er fra Hampton kolleksjonen, mens resten er Newbie. Såå myke, tynne plagg. Har faktisk alt fra Newbie T sin kolleksjon, veldig fornøyd, men noen av de tynneste buksene ryker for i sømmen. Har bare byttet de igjen, men siden Newbie er limited, er det begrenset hvor stort lageret er og man kan ende opp med å ikke få tak i lik vare om man reklamerer.

Er det ikke mye fint? Om Adrian kunne bestemme, hadde han gått med syrefarga pysjer med biler på, men så lenge det ikke er tilgjengelig i skapet (i hans høyde), er det enten den blå eller den blå. Muhaha. Må utnytte det så lenge jeg kan, for det er nok ikke lenge om å gjøre før jeg må fratre min stilling som klessjef i heimen.

Nå skal jeg gå igjennom mine sommerklær, og kommer ett innlegg om bikinier og sommerklær for mammaen også.

Ha en flott dag, og tusen takk for hyggelige mailer og kommentarer. Jeg må prioritere "virkeligheten" her hjemme noen ganger, men setter utrolig stor pris på at dere fortsetter å følge med og ikke faller ifra.

Jeg skal forresten også fikse antrekket til morgendagens karneval i barnehagen. Adrian ville være tiger, og han ga fint faen i at jeg ville lage et hjemmelaget kostyme. Han skulle ha det "made in China" kostymet som hang i lekebutikken, og med slik glede og spent blikk, pakket jeg pent bort nål og tråd og lar han gå med det han aller helst vil. Bilder kommer i morgen, for de som bryr seg om hvordan en 3åring ser ut i stripete klær. 

Ha en strålende kveld ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits