På flyet // Spania

Hei ♥

Nå sitter vi på flyet, på vei til Spania. Dagen startet med at Adrian har kastet ut posen med bleier fra veska. Dette oppdaget jeg da jeg skiftet på flyplassen, og han har da offisielt sluttet med bleie. Supert å starte med dette for fullt på en 3,5 timers flytur! Lykke til til oss, dette blir jævla spennende.

Flybebis♥Tax free har vi fått med oss, sminke må man ha. Nå er det fylt opp med Guerlain, Lancome og Chanel. Passer fint nå når Adrian brukte siste foundationen min til å male skapet sitt. Går forøvrig uten sminke nå, og får blikk som tilsier at jeg ikke burde gjøre det så ofte. Jada, godt i gang og trassen har foreløpig ikke vært bemerkelsesverdig fremtredende. Krysser fingrene for at det holder seg sånn resten av turen.

Kommer tilbake så fort vi har ankommet Guardamar.

Ha en strålende dag så lenge ♥ 

2 kommentarer

Linn

25.03.2014 kl.08:47

Masse masse god tur :) Kos dere fininger! Og lykke til på flyturen, går nok så fint så ;)

Myiie - en mammablogg

25.03.2014 kl.08:52

Så fine bilder:) Gud tur!

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits