Besøk av Se&Hør // Vinner av Give Away

Hei ♥

Som jeg skrev på fb siden til bloggen, fikk jeg en telefon av Se&Hør som ville skrive om meg. Jeg føler folk er drittlei av meg og min historie, og var litt usikker på om jeg skulle si ja. Men, jeg har jo hele veien valgt å være åpen om dødfødsel, spontanaborter og hastekeisersnitt. Jeg vil at folk skal vite at det skjer, og at jeg er en man kan snakke med om man skulle trenge det. Jeg hadde ikke hatt noe i mot å få en telefon fra en som følte seg helt alene etter noe sånt, for å råde om veien videre. Familie og venner rundt vil aldri helt forstå, hvis ikke de har opplevd det selv. Det er ikke deres feil, men det kan være veldig vanskelig når man sitter der og føler man får for lite av de rundt.

Vi har i hvert fall hatt Se&Hør her i dag, og det kommer en artikkel til om oss. Utrolig hyggelig folk som var her og jeg er spent på å lese vinklingen deres. Jeg sier ifra når den er ute, om dere ikke er drittlei.

Såå, over til noe hyggelig! Vinneren av Give Away er trukket. Beklager delayen, men blir noen ganger sånn. Som jeg skrev på fb, blir det en ekstra Give Away fordi jeg var treig, som et plaster på såret. Og, jeg hater å ikke kunne gi til dere alle. Hater å delta og ikke vinne selv, så vet skuffelsen, men det kommer masse masse fremover, så heng med :)

Vinneren er: Charlotte Kolnes

Send meg en mail med adressen din, så kommer det en fin fin lekekurv til deg ♥ 


Ha en fin kveld, alle sammen. Og tusen takk for at dere titter innom meg ♥

 

4 kommentarer

prinsessen

02.04.2014 kl.21:25

Sååå utrolig gøy!

Hadde blitt så super smilende om du tok en titt innom blogga mi <3

Masse klemmer fra Prinsessen <3

Lene

03.04.2014 kl.21:03

Du er tøff Eline! Min sønn på 1,5 år ble tatt med hastekeisersnitt. Jeg hadde så store forventninger til fødselen, og følte meg så mislykket og alene etterpå. Jeg følte at jeg ble fratatt kontrollen fullstendig, og at jeg ikke var en "skikkelig" kvinne. I tillegg ville ikke gutten ha pupp, så vi ble tvunget til å gi ham flaske, noe som i hvert fall fikk meg til å føle meg som en udugelig mor. Ingen jeg kjenner har opplevd noe lignende og jeg fikk stort sett beskjed om at jeg bare skulle være glad for at han overlevde. Det har hjulpet meg mye å lese bloggen din, og jeg føler meg ikke like alene. Tusen takk :-)

Eline

06.04.2014 kl.22:06

Lene: Så fint å høre, nå ble jeg "glad", om jeg kan si det. Folk forstår ikke slikt før de har opplevd det selv. Jeg følte meg på samme måte. Ubrukelig kvinne, klarte ikke føde. Andre mener nesten man er utakknemlig, hvis man "klager" over slikt, men det er en påkjenning. Selv om jeg har mistet barnet mitt, hadde jeg utrolig mange tanker etter Adrians fødsel, selv om jeg var evig takknemlig for å få et levende barn. Det hang i lenge, egentlig fortsatt, hvordan den fødselen ble og hvordan jeg følte meg da. Håper alt er bra med dere, og man må bare tenke at dette ikke er noe vi råder over. Man kan ikke skylde på seg selv, for hadde vi prøvd å presse igjennom en fødsel, hadde de kanskje ikke overlevd. Ble veldig glad for en slik tilbakemelding fra deg, Lene.

Charlotte kolnes

14.04.2014 kl.08:59

Hei :)

Jeg var den heldige som vant lekekurv hos deg :)

Men jeg finner ikke en epost jeg kan sende adressen min på , kunne du skreve den her

Så jeg kan sende den ? :)

Tusen tusen takk :) ble SUPER glad nå :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits