Påskepynt

Hei ♥

Jeg sitter fortsatt med lune- og ørebetennelse og føler meg ganske crap. Blir heller ikke friskere av å stå opp før seks og ut og leke med Adrian, men sånn er det. I dag har vi bare vært en kort tur ut for å hente mer antibiotika, for den første virket ikke, og samtidig funnet påskeegg. Jeg syns ikke disse standard påskeeggene i papir er såå fine, vil gjerne ha noen jeg kan gjemme til Adrian år etter år, og i dag fant jeg noen kjempefine på Kremmerhuset. Disse er i metall og rommer mye.
Syns de var så søte og påskete!

Yellow fellow ♥Og så har vi fått bittelitt påskepynt på hylla. Syns de tunge keramikkeggene er så fine, og det blir foreløpig det vi har av pynt frem til vi får hjem det som er laget i barnehagen. Adrian har hittil bare fått med karse hjem, som han har sådd, og den går han og småspiser på og vil dele ut til alle og en hver. "Vil du smake på karsa?" , spør han. Ganske så søtt.

Hyllepynt og hengepynt. Kommer an på hvor aktig Adrian er her.

Får se hvor lenge de overlever ♥

Nå er det pillespising, klesvasking og antibacing av hele huset ♥

7 kommentarer

Hverdagsliv

12.04.2014 kl.15:38

God påske :))

Nina

12.04.2014 kl.20:17

Isj så kjedelig!!Jeg har heldigvis ikke vondt i øret lenger,men jeg hører fortsatt ikke noe.

God helg!!

Eline

13.04.2014 kl.17:16

Hverdagsliv: Tusen takk, i lige måde :)

Eline

13.04.2014 kl.17:17

Nina: Åå, det der er så skummelt! Jeg hører fint, men har konstant dott i det ene øret og føler jeg nettopp har badet hele tiden. Håper du blir frisk snart!!

Line

13.04.2014 kl.17:20

Så fine egg:))

Kjedelig og aldri bli helt frisk Eline!

Håper du har fått rett medisin nå da:)

GOD PÅSKE ♥

Hanne

17.04.2014 kl.10:48

Leste innlegget du slettet, og sendte i vei denne kommentaren ; Oj.. håper de leser mailen din og beklager seg. Er så synd når det blir sånn! Du er btw ei flott jente, uansett! :)

Håper du får en fin dag! :)

Eline

18.04.2014 kl.21:00

hamyst: Tusen takk :) Ja, ble litt frustrert. Kan i hvert fall ta bilder som er ekte da, ikke forstørre de mer. Jeg ser jo ikke ut, men men. Det viktigste er jo innholdet, så foruten den første setningen og bildene, er jeg fornøyd :) God påske til deg :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits