Siste dagen i New York

Hei ♥

Jeg er vel hjemme fra tur og har hatt det strålende. Rakk ikke blogge siste dagen i New York og da vi kom hjem var det bare rett i barnehage, hjem og stryke dress og gjøre alt klart til 17.mai i går. Litt stress å komme hjem dagen før 17.mai, men det gikk overaskende bra.

Siste dagen startet vi med en joggetur i Central Park. Det er bare noe som er gøy å ha gjort og det er så fine stier der.
Liten pause etter en varm joggetur. Kom skilpadder på besøk, til og med. 

Veldig fint i Central Park.Deretter ble det krampeshopping (driver og legger frem tingene og tar bilder i dette øyeblikk) slik at vi fikk med oss det siste på listene våre.Og en red velvet cupcake....Man må jo når man er i New York!.....og så var det pakking. Noe kaos på rommet og et helvete å få igjen koffertene. Kom med 11 kg. Dro med 34. Upsi.

Utrolig deilig med ferie, men klarer ikke mer enn noen dager borte fra lillemannen min. Såå koselig å se han igjen.
Nå sitter vi hjemme og koser oss, og gjør oss klare for en ny uke.

Kommer 17.mai i bilder straks ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits