Vår 17.mai

Hei igjen ♥

Selv med snev av jetlag, kom vi oss fint gjennom 17.mai. Opp klokken fem, jobbe ett par timer og så frokost i hagen til mamma. 

Deretter barnetog med barnehagen. Så stas for en liten mann, og mammaen.

Vandring langs jordene ♥ Hatten skulle ikke under noen omstendigheter være på under toget.Toget endte ved Folkvang og der var det leker og is. Potetløp var han ikke fan av! Han kastet poteten i mål og kom løpende med skjeen etterpå. Det gikk så mye raskere, mente han.Til slutt tilbragte vi dagen i hagen til mamma og Adrian storkoste seg. Tror han klarte å trøkke i seg fire is, en vaffel og ett par pølser. Men det hører jo med.

Håper dere alle hadde en fin 17.mai ♥

3 kommentarer

Tina

18.05.2014 kl.20:20

Flotte bilder og en skjønn sjarmerende gutt :)

Stine

20.05.2014 kl.22:38

For en søting! Ser ut som dere hadde en fin feiring =)

Line

21.05.2014 kl.00:12

Tjihi, han er så skjønn han lillegutt:))

Med hatten på snei og skjorta utenpå - ser ut som han har vært på fest i flere dager, hoihoi:))

Ha en fin uke, snart helg;)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits