Et lite avbrekk // To gravplasser

Hei ♥

Jeg har hatt en liten bloggpause. Jeg vurderte faktisk å legge ned hele bloggen. Dette med Victoria satt en liten støkk i meg og jeg ble litt lei alt. Jeg ringte tilbake til overlegene på Ullevål, og de hadde hatt møter etter jeg ringte sist og beklaget igjen. Vel, det hjelper ikke meg. Jeg kunne ha begravet henne hel, men de valgte å ikke gi meg muligheten til å vente til de hadde forskret ferdig, og så få med hele barnet mitt. Og det siste hun sa til deres "forsvar", var: "Den største klokskap, er etterpåkloksskapen" Ja. Da er alt greit da?! Nei, huff. Eneste jeg er glad for nå er at hjertet hennes og hjernen ligger på Vestre Gravlund, for der ligger også pappa. Utover det har jeg ikke ord. Dette kommer jeg ikke til å glemme og jeg føler ikke gravplassen i Drøbak er en fullstendig grav lenger.

Men, nå skal jeg ikke plage dere mer med dette. Nå er det over, for denne gang, og vi må bare pakke det med oss videre.

Bloggen består og nå er jeg tilbake. Lyspunkter denne tiden har vært at stillasene rundt huset er borte, så nå har jeg startet prosjekt: Fikse Veranda. Kjøpt bord og stoler, samt teppe, så nå gjenstår det bare planter og puter. Kommer med bilder så fort det er klart.
Vi driver også og planlegger feriene. En uke i juli blir det luksus i Hellas. Det blir fantastisk. Og så tenker vi noen små helgeturer. Dyreparken etc.

Håper dere får en fin dag i solen. Jeg har fri, så vi er klare til å gå ut i parken nå ♥ Straks tilbake ♥

3 kommentarer

Stine

08.06.2014 kl.21:23

Fine deg! Jeg forstår frustrasjonen din, men er nok ikke i nærheten av hvordan du egentlig har det! Helt tragisk at slike ting skjer... Håper dere koser dere i pinsa og nyter fridagene!

Sender en stor klem fra trønderhovedstaden :p

Line

08.06.2014 kl.23:05

Skjønner at dette er veldig vomdt Eline, et grusomt overgrep, rett og slett...

Føler så masse med deg ♥

Håper pinsen er fin, og ferien høres jo helt perfekt ut:))

Tipper dere kommer til og kose dere MAX!

Nydelig bilde av deg:)

Lene

10.06.2014 kl.19:54

Kjære deg Eline <3 Jeg kan ikke forestille meg hvordan du har det i forhold til dette. Vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg håper at det vil føles litt mindre sterkt om en stund... Stor klem til deg fra meg <3

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits