Mac er død

Hei ♥

Det virker virkelig som noen høyere makter er drittlei bloggen min og prøver å få shut this shit down. Først tok jo jeg, frivillig, en ukes pause etter jeg fant ut at min lille engel ble begravet uten organene sine. Men så startet jeg opp igjen. Men så var det denne Hellasturen da. Først funket ikke nettet, men så valgte min godeste Mac å fleske seg i solen og bli ødelagt. For varmt og klamt for godeste eplet, gitt, så han tok kvelden. Flott altså. Ti tusen kroner, bare ett og et halvt år gammel, og nå ligger han og chillern på benken og vil ikke stå opp.

Jeg vurderte faktisk da å bare innse at mine blogg-år er over. Men søren heller! Jeg har blogget i så mange år, blitt kjent med fantastiske mennesker, gitt bort premier, fått støtte og ros, og lært ganske mye, faktisk. Jeg liker dette og jeg får vel bare innse at jeg må kjøpe meg en ny Mac for å holde dette i live.

Som en "Welcome back til meg", river jeg i med en Give Away i morgen.

Straks tilbake med alt jeg startet på før jeg dro og mr. Mac strøk med. Veranda, nye innkjøp og livet med barn. Har en liten perle jeg driver og fotograferer nå for å vise dere. Blir litt styr med mobilblogg, men skal kjøpe ny Mac så fort jeg har tid.

Savnet dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits