Bloggdrama

Hei ♥

Beklager, beklager, men nå er det verken en ubrukelig Mac eller en lat blogger som er skyld i mitt fravær og forsinket trekking av vinner i konkurransen. Det er nemlig blogg.no som har hatet meg de siste dagene og det har vært umulig å publisere noe som helst. Jeg har blitt tilbudt å bytte plattform til familieprat.no, og vurderer det sterkt. Når jeg er så fraværende fra før av, kan ikke en bloggplattform hindre meg når jeg først slår til. Men dette kommer jeg tilbake til. Nå fungerer i hvert fall dette, etter mye banning, trykking og hjelp fra geniale htmlkode-genier.

Jeg vet mange av dere tror deltagelsen i konkurransen ikke ble registert, men selv om ikke kommentarene har kommet opp på siden, får jeg de inne på bloggsiden min og dere har alle vært med i trekningen. Har sendt mail til alle av dere det gjelder som la igjen mail.
De to vinnerne av bag er: Siri J. - Grå og Vilde Låge- Svart.
Send meg en mail med fullt navn og adresse, så sender jeg bagene i morgen. Til dere andre, jeg har en hel haug med fantastiske ting jeg får gi bort, så jeg lover at det blir mye til fler av dere.

Og så var det denne bilen vår! Hundre innlegg presset inn i ett her. Vi trengte en litt større bil (eller trengte og trengte, alt er relativt, men...) Vi kjører 9 mil hver dag og jeg har gruet meg til vinter og glatt føre. Jeg følte meg ikke trygg i fjor i vår lille Fiesta og trygghet er det viktigste når man har med seg så dyrbar last som et barn.

Vår nye bil er en Nissan Qashqai og vi elsker den! Eller som Adrian sier: "Den er ikke superkul, mamma. Den er litt kul. Jeg vil helst ha racerbil"...Utakknemlige lille f....

Så nå er Fiestaen solgt og denne tatt over plassen. Juhu.Nå er det husarbeid, samt planlegging av sparing til ny Mac, og ny seng. Jeg må bytte ut den slitne Ikeakassa. Alle vet det er viktig å ha en god seng, men det er jo så jævla dyrt. Ny bil, ny seng og ny Mac passer ikke så bra med alene-mor. Men, får det alltid til å gå på en eller annen måte.

Kommer tilbake med senger og gavler snart!

Ha en flott kveld så lenge.

Én kommentar

Line

22.08.2014 kl.21:38

hehe, good you're back qutie:))

Og for en lekker bil - den er dere nok kuuule i!

Gratulerer til heldige vinnere også:)

Ha en fin helg:)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits