Høstnyheter // Barnegarderoben

Hei ♥

Nå går det mot høst og da må alle små shortser og sandaler pakkes bort fra barnehagen og garderoben og inn med høstklærne. Selvfølgelig har lille Adrian blitt for lang for reinsettene fra i fjor, så vi måtte på en liten høstshopping.

Som dere vet så elsker jeg Newbie klærne. De er så myke, duse farger og vinner så veldig lett over de forferdelig printklærne med Disneykarakterer (som Adrian elsker). Men Adrian kan ikke motsi at Newbie er mest komfortabelt, så går ganske greit med påkledning så lenge jeg kan la han kjenne på stoffene først. Nå har Newbie fått høstnyheter, så vi har handlet. Jeg har nettopp tømt en hel søppelsekk med klær som var for små og gitt til Fretex, så på tide med noe nytt ♥

Dette har nå fått plass i garderoben:


 


 


Samt nytt regntøy fra Ver de Terre. Syns grått er så fint, og dette er perfekt før det blir altfor kaldt.

Så lys er den i virkeligheten, litt annerledes og ikke bare syrefarget (som resten av støvler, dresser ol.)

Tynt fòr inni som er mykt mot huden, men samtidig plass til litt ull el. under. Veldig fin på!Heldig liten gutt. Han skulle bare visst hvor mye åenger jeg bruker på ting til han som han egentlig har null interesse av.

Ha en flott kveld, så lenge. Nå skal jeg gå gjennom mitt skap og prøve å tegne opp en skisse av hvordan jeg vil soverommet skal bli. Blir liksom aldri helt ferdig der.

 

Én kommentar

Line

27.08.2014 kl.20:45

For en heldig liten kul fyr ツ

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits