Vinner av Bisgaard støvler

Hei ♥

Jeg burde egentlig ikke drive med Give Awayer, for jeg syns det er så trist å ikke kunne gi til alle. Jeg hater selv å melde meg på konkurranse etter konkurranse uten å vinne en dritt. Utrolig irriterende, faktisk. Men, tanken er at jeg som sagt har mange Give Awayer fremover, og da er sjansen større for at jeg faktisk får delt ut noe til alle og enhver. Så ikke mist motet, det kommer mer.

Vinner denne gangen ble (trukket via lapper, siden min fantastiske Mac har tatt kvelden)

Jannike.

Send meg en mail med adressen din, størrelse og farge en gang til, og pakken vil være i posten i morgen.

Jeg driver allerede å huker inn neste Give Away til dere, så dette blir bra.

Nå er det leggetid her. Føler virkelig ikke døgnet har nok timer, for jeg har ikke tid til annet enn jobb, bilkjøring, matlaging, husvasking og Adrian. Men, nå er det frihelg denne helgen, så da blir det litt bedre. Har soveromsplanen klar også, og den kommer jeg med i morgen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits