Pakket og klart

God morgen ♥

I dag tar vi turen til Tusenfryd. Nå har jeg lovet Adrian dette siden første dag det åpnet. At vi kjører forbi der hver dag på vei til jobb, gjør ikke maset mindre. Så i dag, når det er regn og kaldt, har vi endelig tid og mulighet til å dra.

Bagen pakkes nå. Er ikke bare bare. Skift må med, vannflaske, smokk, solkrem (er jo lov å håpe) og paraply (greit å være realistisk)

Genialt med vesken og toalettmappen fra Day. De veier ingenting og har vanntett for inni.
Marc Jacobs paraplyen er jo virkelig ikke noe bedre enn andre paraplyer, men den er jo så søt. Louis Vuitton er fylt med antibac og smokk. Rart hvordan bruken endres og reprioriteres etter man får barn!
Newbie skift og ett ekstra par sko i gangen. Burde gå greit detta? Håper på en strålende dag, og så kommer jeg tilbake her etterpå.

Én kommentar

Stine Marie Alme

02.09.2014 kl.10:48

Kos dere på Tusenfryd :) Håper dere får en strålende dag og litt sol på nesetippen ;)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits