Firhelg // Tusenfryd

Hei ♥

Vi er vel hjemme etter en dag på Tusenfryd. Adrian har storkost seg. Endelig fikk han dra dit. Dyre ferier til utlandet driter han i, men Tusenfryd skulle han på! Han har vært supergira hele dagen og sloknet med en gang vi kom i bilen.

Lussekatten min. Holdt på å kjøre ihjæl en annen liten gutt som hoppet ut av bilen sin.

Og så fikk han lage sin egen bamse. Den heter Snabel, tydeligvis. Det var stas.Nå liggern og sover på sofaen og jeg har startet opprydning i klesskapet hans. Føler jeg nettopp gjorde det, men nå pakket jeg bort en hel søppelsekk med klær igjen. Han vokser så fort, og er for lang for alt i 98. Søren og, er så mange fine plagg som må bort. Og sommerklærne! Innser at jeg har kjøpt veldig mye sommerklær, og det var jo noe bortkastet, for er ikke sommer her i hvert fall. Kjenner trangen til en ferie. Hoho.

Men nå er skapene snart halvfulle og litt mer organiserte igjen. Får bare pakke bort de aller fineste plaggene (i tilfelle det kommer fler barn) og selge/gi til Fretex resten.

Ha en fin dag ♥ 

2 kommentarer

Line

01.09.2014 kl.17:44

Finingen :)

Tusenfryd er stas vettu!

Vokser fort disse barna ja, men pakk det bort - you never know ツ

Eline

01.09.2014 kl.21:01

Kosalai: Hei. Mailen min står øverst på siden. Skal selvfølgelig skrive om dette og har allerede støttet Leger Uten Grenser økonomisk :) Takk for kommentar, dette er viktige ting å få ut i media :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits