Bamsesykehus

Hei ♥

Jeg fikk en mail om noe jeg syns er veldig viktig. Aksjoner for å støtte Leger Uten Grenser. Jeg syns det viktig å bruke en blogg til mer enn nye møbler og klaging over trasse barn (selv om det snart kommer et innlegg om det og).

Lørdag 13. september arrangerer Medisinstudentenes Humanitæraksjon bamsesykehus på Youngstorget fra kl 12:00- 16:00. Dette har jeg deltatt på før, men ikke med Adrian. Dit kan barn ta med seg sine "syke" bamser og medisinstudentene der, som er bamseleger denne dagen, behandler de for "kosesjokk" og andre "hyggelige sykdommer". Det er flere avdelinger for bamsene og det er bøssebærere, kakesalg etc. Bamsesykehuset er helt gratis, men de samler inn penger ved siden av til en god sak.I år støtter Leger Uten Grenser prosjekt for å forbedre mødre- og barnehelsen i Sierra Leone. Barnedødligheten i landet er verdens høyeste, 1 av 5 barn dør for de fyller fem år. I tillegg dør 1 av 8 kvinner som en direkte konsekvens av et svangerskap. LUG har vist store resultater, mødredødeligheten har sunket med hele 61%, så da støtter man noe som faktisk har en mening og vår støtte vil hjelpe. Etter jeg har mistet barn og fått barn, har jeg fått en ekstra følsom del av meg når det gjelder barn. Dette har nok de fleste mødre.

Jeg og Adrian skal dit, og håper mange av dere også tar turen ♥

 

2 kommentarer

Kosalai

04.09.2014 kl.14:44

Tusen takk Eline! Og så utrolig hyggelig at du og Adrian kommer. Vi gleder oss!

Regner med at vi deler dette innlegget via våre egne MedHum sider på Facebook om ikke så lenge :)

Line

04.09.2014 kl.17:41

Så gøy!!

Og et veldig godt tiltak:)

Leger uten grenser er fantastiske ♥

KOS dere!!

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits