Borderi på Dåpskjolen

Hei igjen

Ok, jeg har kanskje ikke gått husmorskolen, og er ingen mester i broderier. Men, jeg har lenge villet brodere Adrians navn, fødselsdato og dåpsdato på dåpskjolen hans. Forhåpentligvis får han søsken en gang, og da vil jeg at alle skal bruke samme kjole og ha de samme detaljene brodert på kjolen.
Jeg kunne selvfølgelig fått mormor til å gjøre dette, så det ble perfekt, men litt av gleden er å gjøre det selv. 

På det første bildet under, er det bare grovstingene, og alle trådene skinner igjen fra baksiden. Men etter èn runde til med sting og klippede tråder (og kjolen liggende rett, uten folder, så skriften er rett) syns jeg det ble fint. Eller det ble navnet.

Lille kjolen. Håper den blir brukt igjen ♥

Nå fortsetter syk-mamma maratonet. Juhu! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits