Nå er vi i gang

Hei ♥

Guess what, jeg har kjøpt ny Mac! Det satt langt inne. Over ti tusen hvert andre år er jeg ikke fan av, men denne gangen skal jeg ikke begynne å mekke selv om det skjer noe. Nå kjøpte jeg MacBook Air. Ikke helt det samme, liker Pro best, men denne er mye nettere og enklere å få med seg.

Selvfølgelig har jeg allerede kjøpt beskyttelse til den. Let`s be real, jeg bor med Adrian. Han er en kombinasjon av Lotta i Bråkmakergata, Emil og Ronja røverdatter...med en dæsj av Franco.Så endelig slipper jeg disse langene pausene fordi mobilappen til blogg.no er nede. Halleluja, nå er jeg happy.

Før jeg starter på kveldens blogging, skal jeg legge snasket mitt og jobbe litt. Etter det er jeg tilbake ♥
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits