Smarte Tips og Råd

Hei ♥

Dere har kanskje fått med dere den reklamen DNB kjører på Tv2, hvor folk skal dele tips og råd i 24 timer? Det syns jeg er veldig gøy, for tenk så mye man lærer i livet som kanskje ikke så mange andre tenker over. Jeg har lært ting av barn, voksne, lærere, familie, professorer etc. Det er noe å lære av alle mennesker, og jeg syns det er veldig gøy når folk deler litt tips og triks. Derfor tenkte jeg å dele de litt utradisjonelle rådene mine med dere. Kanskje dere finner ut noe interessant dere ikke visste.? Det kommer litt på kryss og tvers, men skriver de tingene jeg kommer på som jeg bruker i hverdagen.

 • Hvis du skal vaske en micro, er det veldig effektivt å sette inn en bolle med varmt vann og en del sitronskiver oppi inn i microen og kjøre den ett minutts tid. Det løsner fettet og gjør det mye enklere å fjerne alt fettet.
   
 • Hvis du drikker ett glass med vann med sitron i før hvert måltid, hjelper du forbrenningen veldig og føler deg fortere mett.


   
 • Har du bananfluer er eddikk og zalo i en bolle en genial måte å bli kvitt de.
   
 • Har du poser under øynene, hjelper det veldig med kalde kamomillete-poser. De koker du dagen før, legger i kjøleskap og legger på øynene når det trengs. Det kjøler, som er effektivt i seg selv, men fjerner også oppsamling av vann under huden, slik at posene trekker seg tilbake.
   
 • Eddikk er også genialt å bruke til vindusvask. Bland eddikk og vann i en spruteflaske og vinduene blir skinnende!

 • For tørre hårtupper fungerer 2 eggeplommer, 2 ss honning og 3 ss olivenolje helt supert. Håret blir glansfult og man ser tuppene samle seg.

 • For de av dere med lyst hår, som bruker tørrshampo, så har jeg funnet et mye billigere alternativ. Baby pudder! Det hvite og blå man kjøper på matbutikken fungerer like bra som tørrshampo, og er bedre for meg med sensitiv hud. Man bare drysser litt på og børster ut vanlig. Nå når jeg har mørkt hår, setter det litt for mye hvitt preg, men da jeg var blond fungerte det helt genialt.
   
 • Det babypudderet fungerer også genialt til å få bort sand fra barna (og deg selv) på stranda. Jeg hadde med det til Tyrkia, og hver gang Adrian var klissete av sand, tok jeg på det og fikk børstet all sanden forsiktig av.

 •  Har du mange støvletter som detter over ende når de står, er det veldig enkelt å feste de i klypekleshengere og henge på en stang. Dere vet de kleshengerne med to klyper under. Der kan man feste støvlene samlet, og henge opp på ett oppheng. Jeg har for eksempel en stang nederst i skapet og det sparer utrolig mye plass.

 • Klistr på en binders på enden av alle tape-ruller. Da slipper du å pirke etter enden hver gang du skal bruke tape.

 • Stikk et sugerør gjenno, hele jordbær for å få ut hele stilken.

 •  Heng opp en liten magnet-stang på badet til spenner. Jeg mister spennene mine hele tiden, men med en liten magnettavle (som egentlig er til kniver) har jeg alle på ett sted inni skapet. Veldig kjekt.

 • Sånne engangs dusjhetter man får på noen hoteller er superkjekke å ha sko i. Man setter skoen med bunnen i "toppen" til hetta og har åpningen der åpningen på skoene er. Da møkker man ikke til resten av baggasjen på turen, og slipper store bæreposer i kofferten.


  Dette var det jeg kom på i denne omgang. Håper dere finner noe nytt dere ikke visste som dere har bruk for.  Har dere noen geniale tips for å gjøre hverdagen enklere, så del gjerne her :)

  Ha en flott kveld!   

2 kommentarer

FashionPlanet

17.09.2014 kl.22:45

Så mange gode råd! tusen takk :-D

Se gjerne mitt nyeste innlegg :-D

Silje Edvardsen

17.09.2014 kl.23:20

Så utrolig smart! Lagt til i bokmerker ;)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits