TRAVEL HVERDAG FÅR KONSEKVENSER

Hei ♥

Virker nesten som jeg blir straffet for å komme med alle disse "slik får vi hverdagen til å fungere" -innleggene. For i dag dro jeg og fylte diesel. La som vanlig lommeboken oppå bilen og klarte faen meg å glemme den der. Kjørte helt til Drøbak før jeg innså hvor fjern jeg er. Jeg har alt i den lommeboken og lommeboken i seg selv er jo nesten ny og kostet en del mer enn de andre Michael Kors lommebøkene. Det i seg selv startet en liten panikk. Jeg ringte bensinstasjonen, men de fant ingenting. Så da var det bare å kjøre tilbake til Oslo og lete. Jeg finkjemmet hele området rundt Shell, men fant ingenting. Så da måtte jeg bare kjøre og håpe jeg så den langs veien. 2 kilometer fra bensinstasjonen lå min røde lommebok og lyste. Heldigvis lå den utenfor kjørefeltet, så jeg fikkbråbremset og hentet det. Litt risikabelt, for holdt på å bli meid ned av en lastebil (og samme skjedde da jeg i første gir skulle hive meg ut blant biler som kjører i 110) men det gikk bra.

Lommeboken derimot, den hadde blitt påkjørt. Den er helt smadra. Så åpnet jeg den og absolutt alle bankkort er ødelagt. Til og med tjuekroningene var bøyd, så aner meg at en lastebil har harva over den.
Svarte merker, knust glidelås og bokstaver som har ramla av. Trist syn. 

Har plutselig jævla mange bankkort. Ti biter av hvert.Dette var utrolig kjipt, men at det går an!? Jeg har alltid tenkt at de som glemmer sånt må være helt tilbakestående...så det sier vel sitt. Egenandel fra forsikringsselskapet er 2500 kroner, så blir ikke mye å få igjen der gitt. Forbanna fae.....

Nå blir det godeste Louis som er tilbake, men den får jo intet fyll, for det ligger vraket på kjøkkenbenken.Alle kort er bestilt opp igjen og til de ankommer, må vi leve på fire kroner. Det er det jeg har i kontanter. Kan tro de så rart på meg på Meny i dag da jeg skulle betale middag med bøyde kronestykker. Lavmål altså.

Men, hverdagen går videre. Får pante flasker i en uke, frem til tilgangen til konto er tilbake.

Ha en flott kveld ♥
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits