AKTIVISERING AV BARN // FRI

Hei ♥

Jeg har bare fri fire dager i måneden. For meg er det viktig at Adrian virkelig får noe ut av de to helgene og at vi gjør noe han vil. Så får huset bare forfalle og klesvasken hope seg opp. Jeg kan ikke nekte for at alt som burde gjøres hjemme ikke er i tankene, men det må faktisk bare være. Når Adrian flytter hjemmenifra og blir voksen, er nok ikke et ryddig hjem det jeg vil han skal se tilbake på som det han husker best.

Jeg har et veldig aktivt barn. Veldig aktivt. Så aktivisering av han innebærer å være ute hele dagen. Derfor tok vi turen til Østmarka i dag og har gått oppover i skogen i flere timer. Dauslitne på toppen, men utrolig deilig med lange turer om høsten, før det blir for kaldt. 

Gøy med traktorhjul ♥

Nå er vi hjemme igjen. Før middag skal vi ha en liten avslapping her, og så få startet på denne evigvarende klesvasken. Skal snart starte, må bare hvile oss bittelitt først.

Ha en fin dag, så lenge ♥
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits