OPPDATERT LINK // NY BLOGG

Hei ♥

Jeg vet jeg har blogget litt lite de siste dagene, men jeg har nemlig drevet med bytte av bloggplattform. Jeg forlater blogg.no og har gått over til familieprat.no. Bloggen er den samme, men jeg vil ha en plattform som ikke henger seg opp hele tiden og gi dere hurtigere oppdateringer. Tok litt tid for meg å bestemme meg for å ta tilbudet om å bytte, men nå gjør jeg det. Den nye bloggen har fått alt innhold herfra. Derfor ser denne bloggen så stusslig ut nå. Alle bilder og innlegg er over på Familieprat. Håper dere følger med videre.

Her er den nye bloggen:

Eline & Baby

Desverre er blogg.no den eneste portalen som ikke kan linke direkte videre til ny blogg, så dere får bare lagre denne adressen. Kommer mange nye Give Awayer fremover, for å feire ny blogg etter så mange år.
2 kommentarer

Har en drøm...

21.10.2014 kl.23:56

Hei qutie:))

Jeg kommer over og joiner den nye bloggen ♡

Vi sees der!

Har en drøm...

21.10.2014 kl.23:58

Kommer ikke inn på bloggen!

Kommer til en annen rar side når jeg skriver den inn...

How to to! Svar gjerne på min blogg, så ikke jeg glemmer og titte inn her igjen;))

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits